Árak/Szobáink - Panoráma Hotel Noszvaj

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Egy éjszaka félpanzióval két fős szobában : 25 000 Ft /szoba /éj
3 fős szoba : 35 000 Ft /szoba /éj
Kétlégterű családi szoba: 45 000 Ft /szoba /éj
Apartman: 50 000 Ft /apartman /éj


* Áraink az idegen forgílmi adót nem tartalmazzák .Szobáinkról

Szobáinkat minden igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Családosok számára, akár egyedül érkezőknek, vagy pároknak, de céges események után is biztosítják a pihenést a megfáradt ideérkezők számára. Hotelünk 45 modern berendezésű helyiséggel rendelkezik, így mindenki kedvére válogathat igényeinek megfelelően. Valamennyi szoba légkondicionált, mini bárral, telefonnal, televízióval, hajszárítóval, különálló fürdőszobával és szobaszervizzel szolgálja a vendég kényelmét.

Standard szobák

Standard szobáink a hagyományos eleganciát sugározzák magukból. Legyen akár egy üzleti konferencia résztvevője, akár párjával ideérkező, pihenésre vágyó fiatal, ezek a helyiségek minden alapvető- és kényelmi funkciót kielégítenek. Külön fürdőszobával, mosdóval felszerelt, előteres standard szobáinkat TV-vel, minibárral és 24 órás recepcióval látjuk el mindenki örömére. Egy ilyen típusú helyiségben mindenki megnyugszik, ahogy az ablakból a mókusok futását figyeli, vagy a harkályok kopogására ébred.


Classic szobák

Classic szobáink a legmodernebb berendezésekkel vannak ellátva. A fürdőszoba, külön előtér mellett a legújabb bútorok kényelmét érezhetjük, melyek a legnagyobb tisztasággal fogadják az ide érkezőket. A classic szobák ismérve az elegancia, a szépség, a stílus, mely további technikai berendezésekkel és kényelmi funkciókkal szolgálja a benne lakókat. Emellett mindenkit megragad a természet közelsége, mely szállodánk ismérve.Családi szobáink
A családdal ide érkezőkre mindig külön figyelmet fordítottunk. Nincs ez másképp a szobáink elrendezésében sem! A családi szobáink két helyiséget foglalnak magukba, hogy külön tudjanak pihenni a kicsik és nagyok. Emellett külön fürdőszobával és egyéb kényelmi berendezésekkel láttuk el, melyben a felnőtteknek akár a minibár, vagy a portaszolgálat, a gyermekeknek pedig a televíziózás is kikapcsolódás lehet.
A legnagyobb higiéniai szempontok figyelembe vételével várjuk az ideérkezőket, hogy a gyerekeknek egy életre szóló élményt nyújthassunk át a természet adta kincsek közül válogatva. Tekintse meg családi programjainkat, mely biztosan kedvére lesz minden családtagnak!
Egy éjszaka félpanzióval két fős szobában : 25 000 Ft /szoba /éj
3 fős szoba : 35 000 Ft /szoba /éj
Kétlégterű családi szoba: 45 000 Ft /szoba /éj
Apartman: 50 000 Ft /apartman /éj 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz