Wellness Szabadidő - Panoráma Hotel Noszvaj

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2 finn szauna, 
17x7 méteres élmény medence, mely külés beltéri egyaránt
gőzkamra
sókabin 
fitness terem
infraszauna
jakuzzi
masszázsA hozzánk érkezők garantáltan megtalálják az ízlésüknek megfelelő kikapcsolódási formát. Sok éves tapasztalatunk, hogy a vendégek számára a szellemi megújulás mellett ugyanolyan fontos a testük „energia kamráinak” feltöltése is a pihenésük alatt, hiszen rohanó világunkban kevés időnk marad a sportolásra. Szállodánk számos lehetőséget biztosít az aktív és a passzív pihenésre is.
Passzív pihenés
Szállodánk szolgáltatásai és kialakítása lehetővé teszi, hogy Ön akkor is változatos programokban vegyen részt és maximális töltöttséggel térjen haza tőlünk, ha inkább a passzív pihenést részesíti előnyben. Wellness központunkban testét és lelkét egyaránt kényeztetheti és számos egészségügyi problémáját jelentősen javíthatja az itt megtalálható szolgáltatásaink és szakembereink segítségével.Testünket a méreganyagoktól, lelkünket pedig a negatív gondolatoktól tisztítja meg a wellness részlegünkön található szauna, római gőzkabin, pezsgőfürdő és a sókamra. Nemcsak az idősebb korosztály kedvelt helyszínei ezek, hiszen számos bizonyított gyógyhatással bírnak a fiatalabb korosztály szervezetére is. Szakképzett masszőreink szívesen várják a lazításra vágyókat és alig várják, hogy megszabadítsák Önt a felgyülemlett feszültségtől.Hotelünkhöz tartozik egy tágas napozó terasz, csodás kilátással, ami tökéletes terep egy délutáni sziesztához vagy egy kellemes beszélgetéshez a barátainkkal. Azon vendégeinket pedig, akik a barnulás mesterséges formáját részesítik előnyben, szoláriummal várjuk.Hotelünkben profi talpasszőr várja a vendégeket aki lazító-, frissítő masszázsban részesíti a hozzá érkezőket, vagy akár egészségügyi problémáit is tudja orvosolni!Aktív pihenés
Wellness részlegünkön belül bőven találnak sportolási lehetőséget az érdeklődők. Ha a wellness részlegen támad kedvük egy kis testmozgásra, jó szívvel ajánljuk az úszómedencénket a friss közérzet fenntartása érdekében. Aktív pihenési lehetőség továbbá a Noszvaj környéki természetjárás, amely során a helyi kultúra megismerése csak növeli az élményt, valamint kirándulás a környező településeken, mint városnézés Egereben, vagy kirándulás Egerszalókra, Mezőkövesdre, Szilvásváradra és Bogácsra. A környékbeli aktív pihenési lehetőségek megtalálásában szállodánk munkatársai örömmel segítségére lesznek.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz