Panoráma Hotel Noszvaj***

Gyógynövényes hétvége

2023.10.13-15.

A szív boldogságának forrása az őszi gyógynövényekben rejlik.
Tapasztalja meg Ön is.

Galagonya 1

Örömmel üdvözöljük és egy különleges utazásra invitáljuk Önt, ahol felfedezheti a természet gyógyító erejét, és megtalálhatja a szív és az érrendszer egészségéhez vezető új harmóniát.

Hiszünk a természetes megoldásokban a természet gyógyító erejében, ezért szeretnénk lehetőséget nyújtani azoknak az útkeresőknek, akik érdeklődnek a természetes megoldások iránt, szívesen pihennének úgy, hogy közben új ismeretekre is szert tesznek. Létrehoztuk ezt a programot, ahol kiemelten fókuszálunk a test és lélek egységére.

Gyógynövényes hétvége - Panoráma Hotel Noszvaj***

Panoráma Hotel Noszvaj***

Őszi gyógynövényes hétvége
2023.10.13-15.

Panoráma Hotel Noszvaj***

A hétvége során lehetősége nyílik megismerni a szív és az érrendszerre ható gyógynövényeket, valamint azok javallatait, ellenjavallatait és a gyógyszerekkel való kölcsönhatásaikat.

A gyógynövényes napok szakmai vezetője Sóvári Andrea természetgyógyász – fitoterapeuta, Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató aki elkötelezett a természetes megoldások iránt, tudását, tapasztalatai évek óta megosztja az általa vezetett jógatáborok résztvevőivel, melyeket évek óta nálunk tart.

Most Önnek is segít megtalálni a természetes gyógymódokat és támogató megoldásokat a szív és az érrendszer egészségének fenntartásához.

Gyógynövényes hétvége Noszvajon
woman g0ff5a14bf 1280

Tapasztalja meg az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer jótékony hatásait.

A hétvégi programunk részeként 2 alkalommal részt vehetnek az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer gyakorlásában is – kezdőknek szóló órák lesznek.  Az órák során összekapcsolódik a testtartás, légzés és a mozgás, melynek segítségével egyensúlyba kerülhet a szürke hétköznapok során is. Andrea egy inspiráló személyiség, aki Etka Anyótól tanulta a módszert, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a jógafoglalkozások vezetése terén.

A hétvége programja:

A program minimum 15 fő jelentkezése esetén valósul meg.
A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

Ne habozzon tovább, tegyen Ön is szíve egészségéért.

Nem kérdés, hogy ez egy különleges alkalom melyet kínálunk Önnek.
A helyek korlátozottak, így javasoljuk: jelentkezzen most, és biztosítsa helyét ezen a különleges utazáson!

Fedezze fel a természet gyógyító erejét és találjon új harmóniára a szív és az érrendszer egészségével a Panoráma Hotel Noszvaj*** Gyógynövényes hétvégéjén.

Panoráma Hotel Noszvaj***

Mit tartalmaz ez a csomag?

A programunk ára: 65.000-Ft/fő 2 ágyas elhelyezés esetén.

Egyágyas szobában 78.000-Ft/fő.

A program szállásdíj nélkül is igénybe vehető.
A csomag ára: 33.000-Ft, mely tartalmazza: az előadásokat, szafari buszos kirándulást, a kreatív fitoterápia előadást (hazavihető házi kozmetikumokat), a wellness részleg használatát, valamint a vasárnapi ebédet. 
Noszvaji lakosoknak: -10% kedvezményt adunk.

Galagonya 1
Étterem - Panoráma Hotel Noszvaj ***
14 2
Gyógynövényes hétvége Noszvajon

Gyógynövényes hétvége

Panoráma Hotel Noszvaj ***
2023.10.13-15

  Üzenet

  A tábor szakmai vezetője

  Sóvári Andrea

  Természetgyógyász – fitoterapeuta, Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató, tanár – zenetanár

  Kalandom az Etka-Jógával 2007-ben kezdődött. Annó az iskolai testnevelés órák fejenállás, kézenállás gyakorlatai távol álltak tőlem, ez ma sem változott.
  Furcsa lehet, hogy most pedig én tanítom az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszert. Eleinte csak a jógaórákat látogattam, majd személyesen is találkoztam Etka Anyóval. A találkozó mély nyomot hagyott bennem. 3 éves oktatóképzés következett mely során sok-sok napot tölthettem el vele.

  2012-ben kaptam meg az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer képzett oktatója tanúsítványt személyesen Etka Anyótól. 2013-ban az Etka-Jóga Nemzetközi Egyesület elnöke bevont az oktatóképzésbe, valamint az akkreditált pedagógusok továbbképzésébe. Öröm volt tanítani a leendő oktatókat és megismertetni a pedagógusokkal a módszer pedagógiai lehetőségeit.

  2018-tól érdeklődésem a természetes megoldások felé fordult. Belemerültem ebbe a világba, és hálás vagyok Nyerjákné Sári Rózának és a Konnektív Felnőttképző Kft. csapatának.
  A tanultakat beépítem az jógaóráimba, illetve az általam vezetett Stresszoldó Etka-Jóga táborok alapját képezik. Számos tanfolyam után komolyabb irányba indultam el, és sikeres egészségügyi, természetgyógyászati, végül fitoterapeuta szakmai vizsgát tettem Országos Kórházi Főigazgatóságon.

  Célom: hogy az emberek széles körben megismerjék a gyógynövényekben rejlő lehetőségeket, és biztonságosan használják őket a hétköznapok során.
  Az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer és a természetes gyógymódok, szárnyakat adhatnak mindenkinek az egészséghez vezető úton.

  www.sovariandi-etkajoga.hu

  104743266 3020386811350184 2254912424404411528 o

  Diplomák:

  • Nagybőgőtanár-kamaraművész
  • Tanár-zenetanár nagybőgő MA.

  Tanúsítványok:

  • Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer képzett oktatója
  • Kreatív fitoterápia
  • Aromaterápia a mindennapokban
  • A hormonális egyensúly és a stressz kapcsolata
  • Egészségtudatos táplálkozás
  • Tovább fiatalon – Anti-aging életmódprogram
  • Schüssler só alapismeretek
  • Köpölyözéssel a szépségért és az egészségért
  • Komplementer hormonális egyensúly tanácsadás
  • Természetgyógyász – fitoterapeuta