Szállodánkban 45 szoba található.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy hotelszobáink a földszinten és az első emeleten találhatóak. Az étterem a földszinti szobákhoz képest egy emelettel lejjebb, a szaunarészleg és a medencék két emelettel lejjebb találhatóak, és kizárólag lépcsőn közelíthető meg. Amennyiben a szoba megközelíthetősége kiemelten fontos az Ön számára, már a foglalás során legyen kedves jelezni részünkre!
Valamennyi szobához zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik, hajszárítóval és törölköző bekészítéssel.
A szobában szobai széf továbbá vezetéknélküli hozzáférés is rendelkezésre áll.

CLASSIC

Classik szobáink a földszinten és az első emleten találhatóak. Két fő részére alkalmas szobák franciaággyal vagy külön ágyakkal. 15-18 m2-es szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szobák a fenyves erdőre néznek.  

ECO

Eco szobáinkat – melyek két fő részére alkalmas manzard jellegű szobák – az alacsonyabb árfekvésű de kényelmes szobákat előnyben részesítő vendégeink számára kínáljuk. A szobákból a szomszédos kastélykertre és a szálloda kertjére nyílik kilátás. Alapterületük: 10-14 m2.


Családi

Családi szobáink manzard jellegű szobák. Franciaágyas hálószobából és egy nappali szobarészből állnak, ahol két db fotelágyon van pótágyazási lehetőség. A szobák két légterűek, de a hálószoba és a nappali között zárható ajtó nincs. A családi szobák alapterülete: 18m2.

Apartman

A földszinti apartmanokban kétágyas hálószoba, illetve a nappali szobarészben két db kiágyazható fotelágy található. Az apartmanok két légterűek, de a hálószoba és a nappali között zárható ajtó nincs, alapterületük: 29m2. Az apartmanokban az alapfelszereltségen túl, kis teakonyha áll rendelkezésre, melyben elektromos rezsó, hűtő, vízforraló található.

EGYÁGYAS

Egyágyas szobáink az emeleten találhatóak. A 7-8 m2-es manzard szobák kifejezetten egy-egy fő elszállásolására alkalmasak.