TÖRZSVENDÉG PROGRAM

Köszönjük, hogy szállodánkat választotta pihenése helyszínéül! Örömünkre szolgálna, ha újra vendégeink között köszönthetnénk Önt! Bizalmát valós kedvezményekkel és ajándékokkal szeretnénk megköszönni! Törzsvendég programunkat úgy alakítottuk ki, hogy személyre szabottan az Ön által választott időpontra, a legkedvezőbb árat érvényesíthesse!

Kedvezmény már a második alkalomtól!

Már a második alkalommal 10% kedvezményt biztosítunk a félpanziós ajánlatokból.
A tartalmas kikapcsolódáshoz pedig 10%-os kedvezmény kupont adunk a közeli Mátyus Udvarház és Lovastanya szolgáltatásainak árából

Ötödik alkalomtól a kedvezmény mértéke már 15%, és minden foglalásához üdvözlő itallal kedveskedünk.

A tizedik alkalomtól 20% kedvezménnyel és exkluzív szobai bekészítéssel lepjük meg.

 

A programban való részvétel feltételei és a kedvezmény érvényesítése:

» A programhoz való csatlakozáshoz a regisztrációs lap kitöltése, illetve a szálloda hírlevelére történő feliratkozás szükséges. A megadott adatokat a Panoráma Hotel Noszvaj csak saját céljaira használja fel.

» A kedvezmény érvényesítése érdekében kérjük, mindig ugyan azon a néven foglaljon!

» A kedvezmény százalékos formában érvényesíthető, a törzsvendégként regisztrált vendéggel egy szobában tartózkodók számára, adott éjszakákra és egy szobára érvényesíthető.

» A kedvezmény a szálloda weboldalán feltüntetett szállás és csomagárakra érvényes.

» A kedvezmény érvényesíthető a promóciós kód (kedvezmény kupon) megadásával a szálloda hivatalos weboldalán található foglalási rendszeren keresztül, telefonon vagy e-mailen történő foglalás esetén.

» Egyidejűleg több százalékos kedvezmény összevonására nincs lehetőség. Több promóciós kód (kedvezmény kupon) birtokában, mindig a legnagyobb kedvezmény érvényesíthető.

» A kedvezmény át nem ruházható, a kedvezményre jogosult Törzsvendégnek a szállodában kell tartózkodnia.

» A magasabb fokozatú kedvezmény nem automatikus, a következő kedvezménykategória elérését, kérjük jelezze felénk!

» Szobafoglaláskor, érkezéskor és a számla fizetésekor is kérjük, hogy jelezze a Promóciós kódot Kollégáinknak, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául.

» A törzsvendég kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, kizárólag a szálloda által üzemeltetett weboldalon található árakból érvényesíthető.

 

További információért forduljon a recepcióhoz!
info@panoramahotelnoszvaj.hu
+36 36 780 420
Scroll Up