Köszönjük, hogy szállodánkat választotta pihenése helyszínéül! Örömünkre szolgálna, ha újra vendégeink között köszönthetnénk Önt! Bizalmát valós kedvezményekkel és ajándékokkal szeretnénk megköszönni!

Törzsvendég programunkat úgy alakítottuk ki, hogy személyre szabottan az Ön által választott időpontra, a legkedvezőbb árat érvényesíthesse!

 

 

Kedvezmény már a harmadik alkalomtól!

Kedvezménykategóriák:

Ezüstfenyő: Már a harmadik alkalommal 5% kedvezményt biztosítunk a szállás árából.

A tartalmas kikapcsolódáshoz pedig 10%-os kedvezmény kupont adunk szállodánk éttermébe, melyet á la carte fogyasztásra használt fel.

Erdeifenyő: Ötödik alkalomtól a kedvezmény mértéke már 10%, és minden foglalásához üdvözlő itallal kedveskedünk, valamint 10% á la carte kuponnal.

Mamutfenyő: A tizedik alkalomtól 15% kedvezménnyel, 10% á la carte kedvezmény kuponnal és exkluzív szobai bekészítéssel lepjük meg.

 

A programban való részvétel feltételei és a kedvezmény érvényesítése:

» A programhoz való csatlakozáshoz a szálloda hírlevelére történő feliratkozás szükséges. A megadott adatokat a Panoráma Hotel Noszvaj csak saját céljaira használja fel.

» A kedvezmény érvényesítése érdekében kérjük, mindig ugyan azon a néven foglaljon!

» A kedvezmény százalékos formában érvényesíthető, a törzsvendégként regisztrált vendéggel egy szobában tartózkodók számára, adott éjszakákra és egy szobára érvényesíthető.

» A kedvezmény a szálloda weboldalán feltüntetett szállás és csomagárakra érvényes.

» A kedvezmény érvényesíthető a promóciós kód (kedvezmény kupon) megadásával a szálloda hivatalos weboldalán található foglalási rendszeren keresztül, telefonon vagy e-mailen történő foglalás esetén.

» Egyidejűleg több százalékos kedvezmény összevonására nincs lehetőség. Több promóciós kód (kedvezmény kupon) birtokában, mindig a legnagyobb kedvezmény érvényesíthető.

» A kedvezmény át nem ruházható, a kedvezményre jogosult Törzsvendégnek a szállodában kell tartózkodnia.

» A magasabb fokozatú kedvezmény nem automatikus, a következő kedvezménykategória elérését, kérjük jelezze felénk!

» Szobafoglaláskor, érkezéskor és a számla fizetésekor is kérjük, hogy jelezze a Promóciós kódot Kollégáinknak, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául.

» A törzsvendég kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, kizárólag a szálloda által üzemeltetett weboldalon található árakból érvényesíthető.

 

További információért forduljon a recepcióhoz!

info@panoramahotelnoszvaj.hu