Foglalási szabályzat - Panoráma Hotel Noszvaj***

Általános fizetési feltételek

  • Előlegként a teljes részvételi díj 50%-át kérjük befizetni, legkésőbb az érkezés előtti 7.napig.
    Az előleg befizetését banki átutalással, vagy SZÉP kártyáról történő fizetéssel teljesítheti.
  • A tranzakciók során, kérjük minden alkalommal tüntessék fel a közleményként a FOGLALÁSI SZÁMOT és a befizető SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT.

A fennmaradó részvételi díj, az idegenforgalmi adó (2021.ben 350 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett) és az egyéb igénybe vett szolgáltatások ellenértéke a szállodában fizetendő: készpénzzel, bankkártyával (Maestro, visa, Mastercard), vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya)

Lemondási feltételek

  • Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőző 3. napig van lehetőség. Amennyiben lemondási igényét nem jelzi írásban érkezést megelőző 3. napig, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások min. 50%-a.
  • A járványügyi készültség és veszélyhelyzet ideje alatt az előleg fizetési szabályokat rugalmasan kezeljük!
    A kiemelt ünnepi időszakokra vonatkozón a fizetési feltételek eltérhetnek!
  • A visszaigazolásunk jóváhagyásával a mindenkor hatályos házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tartalma is elfogadásra kerül. Ezek részletesen megtekinthetőek: https://panoramahotelnoszvaj.hu/hazirend/ és https://panoramahotelnoszvaj.hu/adatvedelem/

Házi kedvencek

  • Kisállatok fogadására, előzetes egyeztetés alapján a kijelölt Classic szobákban van lehetőség. Kisállat felár: 3.000- Ft/ kedvenc/éj

Egyéb
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) bevezetéséről meghozott kormányrendelet (237/2018. (XII. 10.)  értelmében szállodánk is köteles bizonyos adatok digitális úton történő közlésére.
A szállodai tartózkodás megkezdésének feltétele minden egyes bejelentkező vendég adatának rögzítése!