A 484/2020 (XI.10.) Korm. rendelet alapján a szálláshelyen, 2021.március 22.ig kizárólag üzleti, gazdasági, oktatási célból érkező személyek, vagy honvédségi, rendvédelmi, vagy egészségügyi dolgozók tartózkodása engedélyezett, munkáltatói igazolás alapján! A nyilatkozat letölthető itt

Ezen időszakban a *-gal jelölt szolgáltatásink a korlátozottan, vagy nem működnek!

Általános fizetési feltételek

Előlegként a teljes részvételi díj 50%-át kérjük befizetni, legkésőbb az érkezés előtti 7.napig. Az előleg befizetését banki átutalással, vagy SZÉP kártyáról történő fizetéssel teljesítheti.

Banki átutalással a K&H Bank Zrt.-nél vezetett alábbi bankszámlá(k)ra

Forint átutalás esetén: 10403507 50526574 50511011

Euro átutalás esetén:  IBAN: HU36 1040 3507 5052 6574 5051 1042, Swift: OKHBHUHB

Számla tulajdonos: Magyar Egészség Park Doktor Zrt.

K&H Szép kártyás előre fizetéshez szükséges azonosítónk: 84050507

A tranzakciók során, kérjük minden alkalommal tüntessék fel a közleményként a FOGLALÁSI SZÁMOT és a befizető SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT.

A fennmaradó részvételi díj, az idegenforgalmi adó (2021.ben 350 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett) és az egyéb igénybe vett szolgáltatások ellenértéke a szállodában fizetendő: készpénzzel, bankkártyával (Maestro, visa, Mastercard), vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya).

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőző 3. napig van lehetőség. Amennyiben lemondási igényét nem jelzi írásban érkezést megelőző 3. napig, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások min. 50%-a.

A járványügyi készültség és veszélyhelyzet ideje alatt az előleg fizetési szabályokat rugalmasan kezeljük!

A kiemelt ünnepi időszakokra vonatkozón a fizetési feltételek eltérhetnek!

A visszaigazolásunk jóváhagyásával a mindenkor hatályos házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tartalma is elfogadásra kerül. Ezek részletesen megtekinthetőek: https://panoramahotelnoszvaj.hu/hazirend/ és https://panoramahotelnoszvaj.hu/adatvedelem/

 

További hasznos információ:

*Szaunák és medencék

A szaunarészlegünkön finn szaunák, infrakabin, gőzkabin, sószoba, pihenőtér, sóhomokozó, egy négy személyes pezsgőfürdő és egy fedhető úszómedence található.

Nyitva tartás: 08:00 – 20:00 között

 

Étkezés

A reggeli időpontja: 08:00 – 10:00

A vacsora időpontja:18:00 – 20:00

Késői érkezés esetén lehetőséget biztosítunk hidegtál bekészítésre a szobában. Ez irányú igényét, kérjük legkésőbb az érkezés napján 18:00 óráig jelezze felénk!

Speciális étkezési igényét kérjük jelezze felénk előzetesen, így azt
figyelembe véve állítjuk össze napi ételkínálatunkat. A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz.

 

Házi kedvencek

Kisállatok fogadására, előzetes egyeztetés alapján a kijelölt Classic szobákban van lehetőség.

Kisállat felár: 3.000 Ft/kedvenc/éj

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy hotelszobáink a földszinten és az első emeleten találhatóak. Az étterem a földszinti szobákhoz képest egy emelettel lejjebb, a szaunarészleg és a medencék két emelettel lejjebb találhatóak, és kizárólag lépcsőn közelíthetőek meg. Amennyiben a szoba megközelíthetősége kiemelten fontos az Ön számára, már a foglalás során legyen kedves jelezni részünkre!

 

Szállodai bejelentkezés akár otthonról is? Töltse ki online a szállodai bejelentőlapunkat, így meggyorsíthatja szállodai bejelentkezését! 

Az alábbi linken keresztül ezt is megteheti! http://www.panoramahotelnoszvaj.hu/szobafoglalas

Kattintson a “FOGLALÁSOM”  fülre és adja meg az alábbi foglalási kódot (mely visszaigazolásunkban szerepel)

Töltse ki vendégekre vonatkozó adatokat, így érkezéskor csak aláírásával kell igazolnia azok érvényességét!

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) bevezetéséről meghozott kormányrendelet (237/2018. (XII. 10.)  értelmében szállodánk is köteles bizonyos adatok digitális úton történő közlésére.

A szállodai tartózkodás megkezdésének feltétele minden egyes bejelentkező vendég adatának rögzítése!

Scroll Up