Általános fizetési feltételek

Előlegként a teljes részvételi díj 50%-át kérjük befizetni, legkésőbb az érkezés előtti 7.napig. Az előleg befizetését banki átutalással, vagy SZÉP kártyáról történő fizetéssel teljesítheti.

Banki átutalással a K&H Bank Zrt.-nél vezetett alábbi bankszámlá(k)ra

Forint átutalás esetén: 10403507 50526574 50511011

Számla tulajdonos: Magyar Egészség Park Doktor Zrt.

SZÉP kártyával történő előlegfizetés menete:

OTP Szépkártya esetén:
Kérjük kattintson a https://otpszepkartya.hu/ felületre!
Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges a Regisztráció! Amennyiben még ez nemtörtént meg, kérem regisztráljon! A baloldalon lévő választómenü Regisztráció pontjára kattintva!
A regisztráció megtörténte után lépjen be az email címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével; válassza ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válassza az Előlegfizetés menüpontot.
Ezt követően válassza ki a listából azon szálláshely (elfogadóhely) nevét „Panoráma Hotel Noszvaj -” melynek utalni kíván, majd adja meg az utalandó összeget! Az utalás közleményében tüntesse fel a foglalási azonosítót (a foglalást visszaigazoló email-ban találja), hogy a szálláshely be tudjuk Önt azonosítani az összeg érkezésekor!
A bizonylatok nyomtatása menüpontból, a fizetési bizonylatot pdf formátumban küldje el a szálloda részére
A foglalási űrlapot kérem, nyomtassa ki és a szálláshely visszaigazolásáig őrizze meg!

——-

MKB kártya esetén a folyamat elindítását mi kezdeményezzük, kérjük adja meg részünkre
a kártyabirtokos nevét, a kártyán található kártyabirtokos azonosítószámát.

Ezek alapján egy előre fizetési azonosítót adunk meg az Ön számára, mely kód segítségével indítja az utalást, a következő lépések alapján:

Belép az https://www.mkbszepkartya.hu/ felületre
a jobb oldali menüpontok közül kiválasztja a Fizetés MKB SZÉP kártyával pontot
majd a Kártyabirtokosok részére fülre kattintva a szállásadótól kapott kódot megadva kitölti a felugró űrlapot a szükséges információk megadásával, majd a lap alján az Előrefizetés jóváhagyására kattint!
A sikeres zárolásról a Kártyabirtokos és a Szolgáltató is kap e-mailen visszaigazolást (további részletek: https://www.mkbszepkartya.hu/pdf/mkbszepkartya_internetes_elore_fizetes_kartyabirtokosoknak.pdf)

——-

K&H Szépkártya esetén az előlegfizetéshez be kell lépni a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületére, amit legegyszerűbben a https://kh.hu/szepkartya.hu oldalon a belépés a SZÉP kártyarendszerbe füleknél tehet meg!

Ezután a kártyaszám és a felülethez tartozó jelszó segítségével lehet belépni a K&H SZÉP kártyarendszerbe.
A felületre belépve válassza ki az utolsó menüpontként szereplő előlegfizetés lehetőséget!
A menüben megjelenik azonnal az aktívkártya száma, itt kell megadni az elfogadóhelyi (Panoráma Hotel Noszvaj – Magyar Egészség Park Doktor Zrt) azonosítónkat 84050507. Nyomjon rá az elfogadóhely azonosítás gombra! A gomb megnyomása után megjelennek az elfogadóhely adatai, így Ön egyértelműen azonosítani tudja, hogy megfelelő elfogadóhelynek fog-e fizetni! A fizetés gomb is csak az elfogadóhely azonosítása után jelenik meg a felületen!
Ezután, már csak ki kell választania a megfelelő alszámlát, és beírni az összeget, majd a fizetést jóváhagynia. Fontos, hogy a fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség! A tranzakcióról értesítést a kártyabirtokos és az elfogadóhely is kap, és mindkét fél láthatja a fizetést a tranzakciói között!
További információval kapcsolatban is állunk rendelkezésére!

A tranzakciók során, kérjük minden alkalommal tüntessék fel a közleményként a FOGLALÁSI SZÁMOT és a befizető SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT.

A fennmaradó részvételi díj, az idegenforgalmi adó (2021.ben 350 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett) és az egyéb igénybe vett szolgáltatások ellenértéke a szállodában fizetendő: készpénzzel, bankkártyával (Maestro, visa, Mastercard), vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya).

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőző 3. napig van lehetőség. Amennyiben lemondási igényét nem jelzi írásban érkezést megelőző 3. napig, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások min. 50%-a.

A járványügyi készültség és veszélyhelyzet ideje alatt az előleg fizetési szabályokat rugalmasan kezeljük!

A kiemelt ünnepi időszakokra vonatkozón a fizetési feltételek eltérhetnek!

A visszaigazolásunk jóváhagyásával a mindenkor hatályos házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tartalma is elfogadásra kerül. Ezek részletesen megtekinthetőek: https://panoramahotelnoszvaj.hu/hazirend/ és https://panoramahotelnoszvaj.hu/adatvedelem/

 

További hasznos információ:

*Szaunák és medencék

A szaunarészlegünkön finn szaunák, infrakabin, gőzkabin, sószoba, pihenőtér, sóhomokozó, egy négy személyes pezsgőfürdő és egy szabadtéri úszómedence található.

Nyitva tartás: 08:00 – 20:00 között

 

Étkezés

A reggeli időpontja: 08:00 – 10:00

A vacsora időpontja: 17:00 – 20:00
Az étkezések ára szervízdíjat tartalmaznak, melynek mértéke: 15%.

Késői érkezés esetén lehetőséget biztosítunk hidegtál bekészítésre a szobában. Ez irányú igényét, kérjük legkésőbb az érkezés napján 18:00 óráig jelezze felénk!

Speciális étkezési igényét kérjük jelezze felénk előzetesen, így azt
figyelembe véve állítjuk össze napi ételkínálatunkat. A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz.

 

Házi kedvencek

Kisállatok fogadására, előzetes egyeztetés alapján a kijelölt Classic szobákban van lehetőség.

Kisállat felár: 3.000 Ft/kedvenc/éj

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy hotelszobáink a földszinten és az első emeleten találhatóak. Az étterem a földszinti szobákhoz képest egy emelettel lejjebb, a szaunarészleg és a medencék két emelettel lejjebb találhatóak, és kizárólag lépcsőn közelíthetőek meg. Amennyiben a szoba megközelíthetősége kiemelten fontos az Ön számára, már a foglalás során legyen kedves jelezni részünkre!

 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) bevezetéséről meghozott kormányrendelet (237/2018. (XII. 10.)  értelmében szállodánk is köteles bizonyos adatok digitális úton történő közlésére.

A szállodai tartózkodás megkezdésének feltétele minden egyes bejelentkező vendég adatának rögzítése!