Foglalási szabályzat - Panoráma Hotel Noszvaj***

Foglalás menete:
Megkeresésük alapján ajánlatot készítünk, melyet írásban is elküldünk. Az ajánlat annak készítésekor rendelkezésre álló, szabad kapacitás alapján készült. A kiajánlott szobát/szobákat nem tartjuk fenn az Ön számára.
A szobafoglalások feldolgozása érkezési sorrendben történik. Az opciós határidővel rögzített ajánlatokat az opciós határidőig tartjuk fenn. Megerősítés hiányában ezeket az ajánlatokat töröljük.
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, írásban igazoljuk azt vissza. A visszaigazolásunk jóváhagyásával a mindenkor hatályos házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tartalma is elfogadásra kerül. Ezek részletesen megtekinthetőek: házirend és adatvédelem.

Általános fizetési feltételek

  • Előlegként a teljes részvételi díj 50%-át kérjük befizetni, legkésőbb az érkezés előtti 7.napig.
    Az előleg befizetését banki átutalással, vagy SZÉP kártyáról történő fizetéssel teljesítheti.
  • A tranzakciók során, kérjük minden alkalommal tüntessék fel a közleményként a FOGLALÁSI SZÁMOT és a befizető SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT.

    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előlegszámlát minden esetben a befizető nevére tudjuk kiállítani (banki átutalás esetén a számlatulajdonos, Szép kártya esetén a kártyabirtokos nevére).  A végszámla számlázási címe megegyezik az előlegszámlán szereplővel!
    Adószámos előlegszámlát kizárólag abban az esetben tudunk kiállítani, amennyiben az előleg az adóalany bankszámlájáról érkezik!

A fennmaradó részvételi díj, az idegenforgalmi adó (2023.ban 500 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett) és az egyéb igénybe vett szolgáltatások ellenértéke a szállodában fizetendő: készpénzzel, bankkártyával (Maestro, visa, Mastercard), vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya, MBH SZÉP Kártya)

Lemondási feltételek

A visszaigazolásban feltüntetett határidőig (általánosan az érkezést megelőző 3. nap) a foglalás kötbérmentesen lemondható. Kötbért számolunk fel abban az esetben amennyiben a lemondás ezen az időponton túl érkezik.

Általános lemondási feltételek: Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőző 3. napig van lehetőség. Amennyiben
lemondási igényét nem jelzi írásban érkezést megelőző 3. napig, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások min. 50%-a.
A kiemelt ünnepi időszakokra vonatkozón a fizetési feltételek eltérhetnek!
A vendéglemondásból vagy téves/dupla befizetés miatti visszautalások esetén kezelési költséget számolunk fel. A kezelési költséget mértéke: 2.500 Ft/tranzakció.

Házi kedvencek

  • Kisállatok fogadására, előzetes egyeztetés alapján a kijelölt Classic szobákban van lehetőség. Kisállat felár: 3.000- Ft/ kedvenc/éj. A szálloda éttermébe és a wellness részlegbe kisállatokat nem engedhetünk be.

Egyéb
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) bevezetéséről meghozott kormányrendelet (237/2018. (XII. 10.)  értelmében szállodánk is köteles bizonyos adatok digitális úton történő közlésére.
A szállodai tartózkodás megkezdésének feltétele minden egyes bejelentkező vendég adatának rögzítése!
A hatályos jogszabályok* értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani
köteles. Ezért kérjük érkezéskor az alábbi dokumentumok egyikét bocsátsák rendelkezésünkre: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél.