Panoráma Hotel Noszvaj***

Hűségprogram

Szeretnénk meghívni Önt, hogy csatlakozzon hotelünk különleges Hűségprogramjához, ahol kivételes előnyökkel rendelkező vendégként köszönthetjük Önt. Csatlakozva a programhoz, nem csak kényelmesebbé teheti minden egyes tartózkodását, de különleges kedvezményekre is jogosult lesz. Minél többször választja hotelünket, annál magasabb szintű kedvezményekre tehet szert. Nemcsak a szállás, hanem az étkezések terén is részesülhet kedvezményekben.

"Ezüstfenyő"

hűséges vendég

A nálunk töltött
3. alkalomtól.

"Erdeifenyő"

hűséges vendég

A nálunk töltött
5. alkalomtól.

"Mamutfenyő"

hűséges vendég

A nálunk töltött
10. alkalomtól.

A hűségprogramban való részvétel feltételei és a kedvezmény érvényesítése:

» A programhoz való csatlakozáshoz a szálloda hírlevelére történő feliratkozás szükséges. A megadott adatokat a Panoráma Hotel Noszvaj csak saját céljaira használja fel.

» A kedvezmény érvényesítése érdekében kérjük, mindig ugyan azon a néven foglaljon!

» A kedvezmény százalékos formában érvényesíthető, a törzsvendégként regisztrált vendéggel egy szobában tartózkodók számára, adott éjszakákra és egy szobára érvényesíthető.

» A kedvezmény a szálloda weboldalán feltüntetett szállás és csomagárakra érvényes.

» A kedvezmény érvényesíthető a promóciós kód (kedvezmény kupon) megadásával a szálloda hivatalos weboldalán található foglalási rendszeren keresztül, telefonon vagy e-mailen történő foglalás esetén.

» Egyidejűleg több százalékos kedvezmény összevonására nincs lehetőség. Több promóciós kód (kedvezmény kupon) birtokában, mindig a legnagyobb kedvezmény érvényesíthető.

» A kedvezmény át nem ruházható, a kedvezményre jogosult Törzsvendégnek a szállodában kell tartózkodnia.

» A magasabb fokozatú kedvezmény nem automatikus, a következő kedvezménykategória elérését, kérjük jelezze felénk!

» Szobafoglaláskor, érkezéskor és a számla fizetésekor is kérjük, hogy jelezze a Promóciós kódot Kollégáinknak, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául.

» A törzsvendég kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, kizárólag a szálloda által üzemeltetett weboldalon található árakból érvényesíthető.

Hűségprogram - Panoráma Hotel Noszvaj***