Panoráma Hotel Noszvaj***

Szállásutalvány

Szállásutalvány

Ajándékozzon felejthetetlen élményt, lepje meg szeretteit néhány pihentető nappal Noszvajon, elragadó erdei környezetben!

Nem könnyű ideális meglepetést, ajándékot találni.
Mi levesszük az ajándékkeresés terhet az Ön válláról.  Ajándékozzon szállásutalványt! Tegye emlékezetessé ajándékát névre szóló, személyes üzenettel.

Panoráma Hotel Noszvaj***

Szállásutalvány

Az utalvány érvényes 2024.06.30-ig*, hétköznapokon, felár ellenében hétvégéken is, kivéve a az alábbi kiemelt időszakokat: 2023.12.23 – 2024.01.01.;  2024.03.15-17.;  2024.03.29-04.02.;  2024.05.17-20. 

A szállásutalvány ára:

64.900-Ft / 2 fő / 2 éj

Hűségprogram - Panoráma Hotel Noszvaj***
people g22a12e78b 640

Az alaputalvány kedvezményes ára: 64.900-Ft/utalvány.
* Az utalvány érvényes:  2024. június 30-ig, 

Egészítse ki alaputalványát

Vásárlás, valamint elállás és felmondás

Vásárlási információ
A vásárló az alábbi adatlap kitöltésével vagy közvetlen e-mail formájában kérhet ajánlatot szállásutalvány vásárlására.
A megadott e-mail címre küldjük ajánlatunkat. Amennyiben a vásárló az ajánlatot elfogadja az utalvány kifizetésére 5 nap áll rendelkezésre.
A befizetést követően digitális formában, PDF formátumú szállásutalványt illetve a vásárló adatai alapján kiállított előlegszámlát küldünk a megadott e-mail címre. A (nullás) végszámla kiállítására a felhasználást követően kerül majd sor. Az utalvány visszaváltására, az elállási időt (kézhezvételtől számított 14 nap) követően nincs lehetőség.

Elállás és felmondás
A vásárló a szállásutalvány átvételének (a megadott e-mail címre történő beérkezésének) napjától számított 14 napon belül gyakorolhatja elállási jogát. Ez esetben az elállás okát indokolni nem szükséges. Az vásárlónak visszajáró összeget a vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon 7 napos visszafizetési határidővel térítjük vissza.

Abban az esetben, ha a szállásutalvány felhasználása az utalvány kézhezvételétől számított 14 napon belül megkezdődik vásárlót nem elállási, hanem felmondási jog illeti meg. Amennyiben a felmondási jogát a Vásárló a teljesítés megkezdését követően gyakorolja, úgy köteles megtéríteni a lemondási feltételekben közölt kötbér mértékét.

Miért érdemes Noszvajra látogatni?

A Noszvaj név a Noszvijj szóból származik, melynek jelentése a „mi falunk” és latin eredetű szó. Már az Árpád korban lakott település volt. 

Napjainkban elhelyezkedése miatt kiváló kiindulópontja a Bükki kisebb-nagyobb túráknak, vagy akár egri városnézéseknek.
De aki nem szeretne utazni, a faluban is talál különleges látnivalókat. Ezek közül legismertebb a De la Motte-kastély, de nem szabad elfejeltkezni a Gazdaházról, Tájházról, Barlanglakásokról sem.  Bővebb információk itt olvashatók.

Gyakori kérdések

Szolgáltatással kapcsolatos kérdések

A felhasználás időpontjáról Vendégei dönthetnek, szabad helyeink függvényében. A már lefoglalt időpont az érvényességi időn belüli módosítására térítésmentesen módosítható az érkezés előtti 3. napig. Három napon belüli, illetve az érkezés napján történő lemondás esetén kötbér fizetendő, a kötbér mértéke: 30.000 Ft/utalvány.
Az utalvány felhasználásának feltétele a házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tudomásul vétele.
Részletei megtekinthető az alábbi oldalakon megtekinthetők: házirend és adatvédelem .

A felhasználás időpontjáról Vendégei dönthetnek, szabad helyeink függvényében. A már lefoglalt időpont az érvényességi időn belül térítésmentesen módosítható.

Az utalvány felhasználásának feltétele a házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tudomásul vétele. Részletei megtekinthető az alábbi oldalakon megtekinthetők: házirend 
 és adatvédelem .

Szauna részlegünkön két finn szauna, infrakabin, gőzkabin, sószoba, merülőmedence, beltéri pezsgőmedencék várják vendégeinket. Kültéri úszómedencénk szezonálisan (júniustól – szeptemberig) áll rendelkezésre.
A medencék minden nap 8:00 és 20:00 között szaunáink minden nap 9-11 és 16-19 között állnak rendelkezésre.

A szobákat az érkezés napján 15:00 órától foglalhatják el, az utazás napján legkésőbb 11:00 óráig kérjük elhagyni

Reggeli: 08:00 – 10:00
Vacsora: 17:30 – 20.00

Késői érkezés esetén lehetőséget biztosítunk a vacsora későbbi elfogyasztására is. Ez irányú igényét, kérjük legkésőbb az érkezés napján 17:00 óráig jelezze felénk!

 

A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz.

Speciális étkezési igényét kérjük jelezze felénk előzetesen, így azt figyelembe véve állítjuk össze napi ételkínálatunkat.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Az megvásárolt utalvány szolgáltatásin felüli esetleges felárak (hétvége, főszezon, szobatípus vagy pótágy felár) a további fogyasztás és egyéb igénybe vett szolgáltatások valamint az Idegenforgalmi adó (18 éves kor felett: 2023-ban ennek
mértéke: 500 Ft/fő/éj).a helyszínen fizetendő.

Igen.
Az utalvány a megrendeléstől számított 5 napon belül fizetendő, átutalással vagy SZÉP kártyával. A megvásárolt utalvány készpénzre nem váltható, de átruházható.

Az utalványra akár személyes üzenetét is feltüntetjük és digitálisan küldjük meg az Ön számára

A felhasználás időpontjáról Vendégei dönthetnek, szabad helyeink függvényében. A már lefoglalt időpont az érvényességi időn belül térítésmentesen módosítható.

Keressen bennünket emailben a info@panoramahotelnoszvaj.hu.
Hívjon minket telefonon: Telefon: +36 30 268 1964 vagy

+36 36 780 420

Szállásutalványt szeretnék

  Egészítse ki az ajánlatot

  Válasszon fizetési módot

  DSC4658
  Ajándékozzon élményt azoknak,
  akik fontosak Önnek!

  Kérdése van?
  Keressen bennünket emailben a info@panoramahotelnoszvaj.hu. 
  Hívjon minket telefonon:
  + 36 30 268 1964 vagy +36 36 780 420