Panoráma Hotel Noszvaj***

Szabadidő és sportolási lehetőségek

Aktív kikapcsolódás házon belül és kívül

Szabadidős lehetőségek

Panoráma Hotel Noszvaj

Erdei séta a fenyvesben

Engedje, hogy elbűvölje Önt és magával ragadja a szálloda melletti fenyveserdő misztikus varázsa. A friss, üde levegőben sétálva garantáltan megtapasztalja a természet nyugalmát és harmóniáját. Ahogy jár a fák között, a madárcsicsergés öleli körül, amely dallamával boldogságot sugároz. Az erdőben sétálva találkozhat őzekkel és mókusokkal, akik játékos társaságukkal további csodákkal ajándékozzák meg.

Bakancsos túrák Noszvajon

Túrák Noszvaj környékén

Ha nagyobb kalandra vágyik, akkor válassza bakancsos túraajánlatainkat. A lenyűgöző táj és a szikrázó kilátások felfedezésével a természet gyönyörűségeivel és ámulatba ejtő panorámáival találkozhat. Élvezze a hegyeket, a kristálytiszta patakokat és a zöldellő völgyeket, miközben friss levegővel töltődik és természeti csodák által inspirálódik.

Darts - Panoráma Hotel Noszvaj***

Sportolási lehetőségek a hotel épületében

Nem kell aggódnia, ha az időjárás rosszra fordul, mert a Panoráma Hotel Noszvaj***-ban számos kikapcsolódási lehetőséget kínálunk Önnek. Pihenjen és relaxáljon a wellness-részlegünkben, élvezze a pezsgőfürdőt és a szaunát. Játsszon egy izgalmas ping-pong mérkőzést, vagy csatlakozzon egy vidám csocsó vagy biliárd partira. Ha szereti a dartsot, próbálja ki ügyességét a darts táblánk előtt. Önnek csak lazítania és élveznie kell a kellemes időtöltést,

Műfüves teniszpálya Noszvajon

A környék első műfüves teniszpályája  tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy próbára tegye tenisztudását egy varázslatos környezetben, ahol a friss levegő és a zöldellő táj inspirációt nyújt.

Képzelje el, ahogy a teniszütőt kézbe veszi, és a labda repül a lélegzetelállítóan gyönyörű fák között.  A teniszmeccs közben engedje el mindennapi gondjait és hagyja, hogy az ütések ritmusa és a játék szenvedélye betöltse szívét.

Ez a páratlan helyszín arra hívja Önt, hogy életre keltsen egy izgalmas teniszmeccset, miközben a természet energiája és szépsége inspirálja. Engedje, hogy a zöldellő környezet és a friss levegő feltöltse Önt, és tapasztalja meg a tenisz örömét egy olyan helyszínen, ahol minden elem összhangban van.

Teniszpálya - Panoráma Hotel Noszvaj

Nem kell aggódnia, ha nem hozott magával teniszlabdát vagy ütőt, mi gondoskodunk róla, hogy ezeket a terheket levegyük az Ön válláról. Hozzájárulunk ahhoz, hogy a teniszélménye zavartalan legyen.
A pálya bérleti díja kedvező és csak 3000-Ft / 60 perc.
Ha szüksége van ütőre, az csupán 500-Ft / db / 60 perc, míg a labda kölcsönzése mindössze 200-Ft / db / 60 perc.
Emellett nem kell aggódnia a labda elvesztése miatt sem, mert csak 1000-Ft / labda kártérítést számolunk fel.

Nemcsak gondoskodunk az eszközökről, hanem rugalmas nyitvatartással is várjuk Önt.
Szezonális időszakban, április 01-től október 30-ig minden nap 09:00 és 19:00 között nyitva vagyunk. Tehát bármikor látogathat minket és élvezheti a tenisz varázslatát a megfelelő időben.

Azért, hogy biztos helye legyen a pályán, ajánljuk, hogy foglaljon előre. Ezzel biztosítjuk Önnek, hogy a kedvenc időpontjában garantáltan játszhasson. Egy egyszerű telefonhívással kiválaszthatja a megfelelő időpontot és lefoglalhatja a pályát. Ezáltal Önnek nem kell aggódnia, hogy mások előzik meg Önt a foglalásban.
Pályafoglalás: 
+36 30 268 1964
+36 36 780 420

Érdekességek:

  • A tenisz egy rendkívül izgalmas és versenyorientált sportág, amelyet több mint 100 országban űznek.
  • A teniszlabda sebessége akár 200 km/h is lehet, és a leggyorsabb teniszütést 163.7 mph (263.4 km/h) sebességgel jegyezték fel.
  • A teniszpályák változatosak lehetnek, a hagyományos fűvel borított pályáktól kezdve egészen a modern műfüves, kemény vagy salakos pályákig, amelyek mindegyike más játékstílusra és stratégiára készteti a játékosokat.
  • A tenisz olimpiai sportág, és az első modern olimpiai játékokon, 1896-ban Athénban már szerepelt a programban.
  • A teniszjátékosok átlagosan több mint 5 km-t futnak egy hosszabb mérkőzés alatt.
  • Az első teniszütőket fából készítették, ma viszont már általában könnyű kompozit anyagokból állnak.
  • A teniszlabdák azért sárga színűek, hogy  televíziós közvetítés során jobb láthatóak legyenek.