Panoráma Hotel Noszvaj ***

Noszvaj látnivalók

Programajánlatunk.

De la Motte kastély - Noszvaj

Noszvaj  látnivalókban bővelkedik. Egyszerre találja meg a látogató a történelmi emlékeket, az épített és a természeti örökségeket. Kicsik és nagyok egyaránt könnyedén találnak programokat. 

A környék látnivalói akár több napra is kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Legyen kiindulópontja kirándulásainak a Panoráma Hotel Noszvaj ***.

Programok Noszvajon 2024-ben.

Húsvét Noszvaj
Noszvaji programok

Noszvaj és környéke bővelkedik kirándulóhelyekben. A néhány kilométeres sétáktól az egész napos valódi „bakancsos” túráig számos útvonal várja a természet szerelmeseit.

Egy csokorba fűztük Önöknek Noszvaj különleges látnivalóit, melyet egy kellemes séta keretében bárki könnyedén bejárhat. Ajánljuk ezeket az útvonalakat kisgyermekes családoknak, és idősebbeknek egyaránt.

Noszvajtól északra, a Kánya patak festői szépségű erdővel, hegyekkel koszorúzott völgye, hajdan a természet által, majd mesterségesen is kialakított tavak környéke, a Szent Imre-forrás és a mellé épült turistaház összessége Síkfőkút.

A MESEÚT egy különleges családi program Noszvajon, melyet meseterápiás gondossággal állítottunk össze, hogy kicsiknek, nagyoknak, időseknek és fiataloknak remek mulatság, kaland, játék legyen az év minden napján!

Panoráma Hotel Noszvaj ***

A sok gyaloglás után jól Önnek is jól esne egy kis lazulás a jakuzzi habjaiban, vagy egy kellemes láb és talpmasszázs? 
Nem kell messze mennie, a Panoráma Hotel Noszvaj *** wellness részlege Önt is szeretettel várja. A kellemes pihenés után pedig különleges környezetben, a fenyőfák ölelésében, a Panoráma Étteremben fogyaszthatja el ebédjét, vacsoráját. 
Több napra érkezne? Tekintse meg szabad szobakínálatunkat.