Panoráma Hotel Noszvaj ***

SZÉP kártya elfogadás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy hotelünkben lehetőség van SZÉP kártyával való fizetésre. Ez az egyedülálló lehetőség számos előnnyel jár, amelyeket szeretnénk megosztani Önökkel.

Rugalmasság és kényelem: A SZÉP kártya elfogadása lehetővé teszi, hogy vendégeink egyszerűen és könnyedén rendezzék szállásdíjukat a kijelentkezéskor. Nem kell aggódni a készpénzért vagy bankkártyák használatáért, mert a SZÉP kártya egy egyszerű és megbízható fizetési mód.

Széleskörű elfogadás: A SZÉP kártya széles körben elfogadott Magyarországon, így lehetőséget ad arra, hogy szállásunk mellett más helyeken is használhassák. Ez lehetővé teszi, hogy rugalmasan alakítsák utazásukat és kihasználják az országban nyújtott előnyöket.

Szabadidős lehetőségek: A SZÉP kártya nemcsak a szállásdíj kifizetésére használható, hanem számos szabadidős tevékenységhez is felhasználható. Amennyiben szeretnének a szálláson kívül is kikapcsolódni, például meglátogatni egy helyi nevezetességet vagy éttermet, a SZÉP kártya segítségével egyszerűen és kényelmesen fizethetnek ezekért a szolgáltatásokért is.

Reméljük, hogy fel tudtuk hívni figyelmüket a SZÉP kártya előnyeire, és örömmel fogadjuk Önöket hotelünkben. Legyen szíves, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen további kérdése van a SZÉP kártyával kapcsolatban.

Válasszon SZÉP kártya típust.

Kérjük kattintson a https://otpszepkartya.hu/  felületre!
Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges a regisztráció! Amennyiben még ez nem történt meg, kérem regisztráljon!

A baloldalon lévő választómenü „Regisztráció” pontjára kattintva!
A regisztráció megtörténte után lépjen be az email címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével; válassza ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válassza az Előlegfizetés menüpontot.
Ezt követően válassza ki a listából azon szálláshely (elfogadóhely) nevét „Panoráma Hotel Noszvaj -” melynek utalni kíván, majd adja meg az utalandó összeget!

Az utalás közleményében tüntesse fel a foglalási azonosítót (a foglalást visszaigazoló email-ban találja), hogy a recepción be tudjuk Önt azonosítani az összeg érkezésekor!
A bizonylatok nyomtatása menüpontból, a fizetési bizonylatot pdf formátumban küldje el a szálloda részére. info@panoramahotelnoszvaj.hu 
A foglalási űrlapot kérem, nyomtassa ki és a szálláshely visszaigazolásáig őrizze meg!

A folyamat elindítását mi kezdeményezzük, kérjük adja meg részünkre a kártyabirtokos nevét, a kártyán található kártyabirtokos azonosítószámát.

Ezek alapján egy előre fizetési azonosítót adunk meg az Ön számára, mely kód segítségével indítja az utalást, a következő lépések alapján:

  1. Lépjen be a  https://www.szepmbh.hu/ felületre,
  2. Válassza a „kártyabirtokosoknak” gombot, amelyet közvetlenül is elérhet itt. 
    Majd a szállásadótól kapott kódot megadva kitöltse ki a felugró űrlapot a szükséges információk megadásával, majd kattintson a lap alján található  az Előrefizetés jóváhagyására gombra.
  3. A sikeres zárolásról a Kártyabirtokos és a Szolgáltató is kap e-mailen visszaigazolást.

 

 

K&H Szépkártya esetén az előlegfizetéshez be kell lépni a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületére, amit legegyszerűbben a https://kh.hu/szepkartya.hu oldalon a belépés a SZÉP kártyarendszerbe füleknél tehet meg!

Ezután a kártyaszám és a felülethez tartozó jelszó segítségével lehet belépni a K&H SZÉP kártyarendszerbe.
A felületre belépve válassza ki az utolsó menüpontként szereplő előlegfizetés lehetőséget!
A menüben megjelenik azonnal az aktívkártya száma, itt kell megadni az elfogadóhelyi – (Panoráma Hotel Noszvaj – Magyar Egészség Park Doktor Zrt) – azonosítónkat 84050507.

Kattintson az elfogadóhely azonosítás gombra! A kattintás után megjelennek az elfogadóhely adatai, így Ön egyértelműen azonosítani tudja, hogy megfelelő elfogadóhelynek fog-e fizetni!

A fizetés gomb is csak az elfogadóhely azonosítása után jelenik meg a felületen!
Ezután, válassza ki a megfelelő alszámlát, és beírni az összeget, majd a fizetést jóváhagynia.

Fontos, hogy a fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség!

A tranzakcióról értesítést a kártyabirtokos és az elfogadóhely is kap, és mindkét fél láthatja a fizetést a tranzakciói között!